Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna dama

Prostitutku nožem prisilio na oralni seks te joj oteo stotinjak kn

\'zlostavljanje zena nasilje u obitelji  silovanje\'
Arhiva VL
07.11.2011.
u 18:00

U mračnoj ulici udario ju je u glavu i silovao. Porezao ju je po licu te joj ukrao mobitel i nekoliko stotina kuna.

Policija ima indicije o muškarcu koji je u petak oko ponoći u središtu Splita, kod tržnice, uz prijetnju nožem udario, prisilio na oralni seks te opljačkao Jagodu S. (48). Navodno ga žena koja se bavi najstarijim zanatom na svijetu otprije poznaje.

Kako neslužbeno doznajemo, Jagoda je iz Đardina, okupljališta prostitutki, s muškarcem krenula do obližnjih zgrada. U mračnoj ulici udario ju je u glavu i silovao. Porezao ju je po licu te joj ukrao mobitel i nekoliko stotina kuna. Potom joj je zaprijetio da ne smije slučaj prijaviti policiji te je još jednom udario. Jagoda se onesvijestila. Ujutro ju je pronašla prijateljica i odvela u svoj stan u Radunici da se odmori. No, kako joj je poslijepodne pozlilo, pozvana je hitna pomoć. Liječnici su utvrdili da je lakše ozlijeđena. Nesretna žena dobro je poznata policiji. Od početka godine, u pravilu jednom mjesečno, prijavljivana je zbog pijanstva i divljanja.

Lani, nekoliko dana prije Božića, izrazito pijana legla je na cestu kod tržnice govoreći da čeka prvo vozilo da je pregazi. Odveli su je na psihijatriju, gdje su liječnici rekli da joj ne treba liječenje nego trežnjenje. S Antom M. (51) bila je osumnjičena za ubojstvo Krunoslava Š.

Komentara 3

DR
drug
18:30 07.11.2011.

Kad bi se legalizirala prostitucija ne bi se dešavale ovakve stvari.... Andjeli iz sabora vode računa da se narod ne pokvari duhovno...

LO
LOGIC
21:01 07.11.2011.

drug o čemu ti??? na temelju čega si to zaključio?? jer bi imale mirovinsko??? -ili bi imale više klijenata pa bi veća vjerojatnost da prenose neku od A B C D boleština otjerala tog \"silovatelja\"???! (ps: silovatelj - je lije li to onaj koji ne plati dogovoren novac?)

DE
denderi
05:33 09.11.2011.

samo ludi dalmoš čini tako što

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije