Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimizam

Proračun grada Preloga optimističan i teško ostvariv

\'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 17.07..09., Cakovec, Hrvatska- Dragutin Glavina, gradonacelnik Preloga. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list\'
\'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l\'
24.11.2010.
u 11:27

U gradsku bi se blagajnu, prema zamisli gradonačelnika Dragutina Glavine, trebalo sliti 18.750.000 kuna, no već za travanj ili svibanj najavio je moguće izmjene i dopune proračuna

 

 

PRELOG - Preloško Gradsko vijeće s većinom je glasova donijelo proračun za 2011. godinu. U gradsku bi se blagajnu, prema zamisli gradonačelnika Dragutina Glavine, trebalo sliti 18.750.000 kuna, no već za travanj ili svibanj najavio je moguće izmjene i dopune proračuna. - Proračun je optimističan i teško ostvariv, no uvijek smo visoko podizali letvicu. Pokušajmo ga zajedno ostvariti - poručio je Glavina (HNS).

Za kapitalne projekte izdvojit će se 45 posto proračuna. Neki od projekata su sanacija odlagališta smeća Gorice, uređenja parka ispred Doma kulture, uređenje ulica, kupnja kuće uz gradsku tržnicu... Oporba je glasala protiv proračuna jer smatra da je prenapuhan. - Gradonačelnika i njegov način rada pregazilo je vrijeme - kazao je Juraj Delladio (SDP). Glavina mu je uzvratio da su građani na izborima pokazali koga je pregazilo vrijeme. - Bio si mi protukandidat na izborima i dobro znamo kako je tko prošao - kazao je Glavina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije