Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav peh

Izabrala je muškarca svog života, krenula na medeni mjesec i onda je uslijedio šok

Putovanje
Foto: Thinkstock
1/4
14.10.2015.
u 08:07

Nakon što je zabranjen let, Carly je platila novu putovnicu te će novopečeni bračni par ipak ostvariti svoje putovanje iz snova

Carly Baker i Chris Fee godinama su štedjeli za savršeni medeni mjesec, no nisu mogli ni zamisliti da bi im odmor iz snova mogao propasti zbog oštećene putovnice, javlja BuzzFeed.

Planirali su posjetiti Grčku i Italiju, no kada su stigli u zračnu luku u Philadelphiji, službenik je Carly rekao kako je njezina putovnica previše oštećena da bi s njome mogla putovati. Carly je ostala u šoku budući da je s istom putovnicom godinama putovala bez ikakvih problema. Proslijedili su je na drugog službenika koji je nakon pregledavanja putovnice zaključio kako je s njom sve u redu. Ipak, prvi je službenik u njezin putnički dosje stavio opasku kako je putovnica "značajno oštećena" te mladi par nije mogao nastaviti s putovanjem.

Prema službenim propisima "značajno oštećenje" uključuje oštećenja od vode, bilo kakve neslužbene oznake na stranicama, probušene stranice i slično, no isto tako navodi se kako se prirodna istrošenost ne smatra oštećenjem.

Foto: Carly Baker

Glasnogovornica aviokompanije kazala je kako se stranica s fotografijom počela ljuštiti te je imala vidna oštećenja od vode.

– Ne možemo dozvoliti putovanje s oštećenim državnim dokumentima – kazala je.

Nakon što je zabranjen let, Carly je platila novu putovnicu te će novopečeni bračni par ipak ostvariti svoje putovanje iz snova.

Kako kažu, zavrzlama s putovnicom koštala ih je dva dana putovanja i oko 2.000 dolara koliko su morali izdvojiti za naknade zbog otkazivanja aranžmana.

>> Mladenka nije očekivala što će svećenik učiniti tijekom vjenčanja

Komentara 19

TR
Trnjanec
10:23 14.10.2015.

Prestanite s ovako idiotskim naslovima.

OB
ObrenM
09:04 14.10.2015.

Sretni smo podanici ove drzave,jer nemamo nikakovih problemaa osim neispravne putovnice anonimusa.Sreca da imamo napredno novinarstvo.

QW
qwas33333
10:24 14.10.2015.

novinaru, da si izašao iz redakcije 50 metara našao bi bolju priču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije