Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuli

Pronađena dva leša u Osijeku, utvrđuju se razlozi smrti

mrtvac
Duško Mirković/PIXSELL
14.04.2010.
u 10:16

Kako doznajemo, na tijelima nije bilo tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt.

OSIJEK - Dva ljudska leša pronađena su u utorak na području Osječko-baranjske županije. Mrtvo tijelo 63-godišnjaka pronađeno je u ribnjaku u baranjskom Novom Bezdanu oko 13.30, dok je samo tri sata kasnije na Dravi kraj Erduta pronađen leš nepoznate ženske osobe. Mrtvu su ženu uočili granični policajci.

Oba su tijela po nalogu istražnog suca prevezena u osječki Klinički bolnički centar gdje će biti obavljena obdukcija kako bi utvrdili razlog smrti. Kako doznajemo, na tijelima nije bilo tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije