Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARHEOLOŠKO OTKRIĆE
Povratak na članak

Pronađeno ritualno kupalište iz doba Isusa Krista

Getsemanske vrtove od turskih muslimanskih vlasnika prije više od 300 godina otkupili su Hrvati iz Bosne i Hercegovine, Pavle, Jakov i Antun Branković, te ih povjerili franjevcima u Svetoj Zemlji

Komentari 3

NE
nemanatrag
09:41 25.12.2020.

Da naravno kupalište je tu... samo još gaće da mu se nađu sa osobnim inicijalima INRI...ali vjerojatno i one postoje kao i lažno pokrovno platno...

VL
Avatar isuskristkomunist,
isuskristkomunist,
10:31 25.12.2020.

prije bi rekao da su to ostaci bordela

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
14:24 25.12.2020.

Isus je pobegnul u Francusku , bio oženjen imao četvero djece , i umrl je u Francuskoj. Ima i uzrečica " živiš kao bog u Francuskoj "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.