Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže sve sudionike
Povratak na članak

Pronađene palice, bengalke: Na parkiralištu u Đakovu tuklo se 40-ak navijača, jedan je teško ozlijeđen

Policija je na mjestu događaja pronašla nekoliko desetaka palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda

Komentari 5

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:25 14.03.2021.

Čikaga i Dračice?!?!

VL
KP
konzervativni_preporod
17:23 14.03.2021.

Stupanj koliko su nogometni klubovi bitni u životu pojedinca proporcionalan je sa stupnjem propadanja društva.. kada mi netko kaže da je strastveni navijač nečega odmah znam da je riječ o medijski nepismenoj osobi nižeg kvocijenta inteligencije

VL
MA
matkopeic
13:25 15.03.2021.

Ne mogu imati razumijevanje za tučnjavu i ozljeđivanje drugih ljudi. Hrvatska mora biti nešto dijametralno suprotno od tučnjave, pa taman govorili o najudaljenijim supkulturama... Nema predaje.

VL
DU
Deleted user
07:47 15.03.2021.

To su naši navijači koji su uz nas kada je najteže, kada je potres, požar, epidemija, nemojte na njih, treba imati razumijevanja kao i za šatoraše sa plinskim bocama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.