Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U IME ALAHA'

Pronađena Bin Ladenova oporuka – 29 milijuna dolara ostavio za džihad

Bin Laden
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
01.03.2016.
u 19:14

"Ako me ubiju, molite za mene i dajte novac u moje ime"

Među više od 100 dokumenata koji su zaplijenjeni tijekom upada američkih snaga u Bin Ladenov kompleks u Pakistanu u svibnju 2011. godine kada je ubijen lider Al-Qa'ide, pronađena je i njegova oporuka kojom je svoje bogatstvo koje iznosi 29 milijuna dolara ostavio "za džihad uime Alaha".

Iako je lider Al-Qa'ide ranije planirao da će svoje bogatstvo raspodijeliti među svojim rođacima, ipak je na kraju odlučio da veći dio novca bude potrošen na aktivnosti terorističke mreže ekstremista nakon napada na SAD 11. rujna 2001.

"Ako me ubiju, molite za mene i dajte novac u moje ime", pisao je u svojoj poruci 2008. godine svome ocu.

>> Bin Laden od suradnika tražio da ubiju Obamu ili gen. Petraeusa

>> Islamska škola u Pakistanu knjižnicu preimenovala u 'Bin Laden'

Komentara 22

ZI
zimerman
19:36 01.03.2016.

Bas fino , sa ovim je pokazao pravi obraz islama u kojega on vijeruje.Pored toliko gladnih muslimana on novca poklanja krvnicima. A gladne muslimane ce kao I do sada hraniti krscani

Avatar mason
mason
19:41 01.03.2016.

Njega su Ameri poslali u pakao gdje mu je mjesto.Ne moze mu poci ni molitva ni milijuni dolara,tamo ce biti vjecno.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:48 01.03.2016.

Zaposlanik SAD-a, Obama je bio njegov egzekutor, ali i izvršitelj oporuke. Gdje su novci? Već odavno uplaćeni za orgije po Iraku i Siriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije