Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA VIJEST

Pronađen nestao muškarac (53): Otišao u šetnju pa prevalio više od 50 km

policija Ilustracija
Foto: Ilustracija/Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
03.05.2020.
u 09:33

Kako se u nepoznatom smjeru udaljio iz Velike Mučne kod Koprivnice, ispada da je čovjek prevalio više od 50 kilometara. A samo je krenuo u šumu u šetnju sa psom.

Potraga za muškarcem koji je u četvrtak kasno poslijepodne nestao u šumi kod Koprivnice uspješno je okončana u subotu navečer.

Kako jutros dojavljuje koprivnička policija, 53-godišnjak je pronađen sinoć živ i neozlijeđen, i to u mjestu Graberec između Vrbovca i Čazme.

Kako se u nepoznatom smjeru udaljio iz Velike Mučne kod Koprivnice, ispada da je čovjek prevalio više od 50 kilometara. A samo je krenuo u šumu u šetnju sa psom.

“U noćnim satima policijski službenici iz Vrbovca pronašli su nestalu osobu živu i neozljeđenu u mjestu Graberec te su time obustavljene sve mjere traganja”, navode u policiji.

Tijekom subote policija je uz pomoć pripadnika HGSS-a intenzivno tragala za nestalom osobom, a korištena je i bespilotna letjelica.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:01 03.05.2020.

Da li je uopće mentalno zdrav kad se nije znao vratiti.Toliko polovičnih članaka da je milina !!!

RO
RogaBabaroga
09:45 03.05.2020.

a pas?

KU
kupusizec
12:55 03.05.2020.

Pronađen nestao muškarac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije