Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Mošćenici

Pronađen mrtav u snijegu ispred svoje kuće, smrznuo se

smrt,Zlatko Žugaj
Foto: Antun Petračić/VLM
1/10
06.02.2014.
u 17:40

Obdukcijom obavljenom u Sisačkoj bolnici utvrđeno je da je uzrok smrti smrzavanje, izvijestila je u četvrtak PU sisačko-moslavačka.

Obdukcijom obavljenom u Sisačkoj bolnici utvrđeno je da je uzrok smrti muškarca koji je jučer pronađen mrtav u dvorištu obiteljske kuće u Mošćenici smrzavanje, izvijestila je u četvrtak PU sisačko-moslavačka.

Mrtvo tijelo uočili susjedi

Podsjetimo, umirovljeni hrvatski branitelj Zlatko Žugaj (51), bivši pripadnik gardijske brigade Grom, preminuo je u svome dvorištu, u Ulici braće Radić u Mošćenici. Mrtvo tijelo samo u donjem rublju uz veliku hrpu snijega uočili su susjedi i dojavili policiji.

– U tijeku je očevid za utvrđivanje uzroka smrti – na cesti ispred pokojnikove kuće u srijedu poslijepodne rekla je Jadranka Huskić, zamjenica županijskog državnog odvjetnika. Preminulog Žugaja u Mošćenici znaju kao mirnog čovjeka, u novoj kući sagrađenoj u obnovi živio je sam. Ima dva sina iz dva neuspjela braka.

 – Navraćao je gotovo svakodnevno, popio kavu, žalio se na ratne traume, a posebno teške noći – o preminulom je kazao susjed Ante Pavlović, koji je živio nasuprot njemu.

>>Nogometni sudac preminuo dva tjedna nakon što su na njega pala vrata stadiona

>> Kraj Petrinje pronađeno tijelo muškarca

Komentara 5

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
19:01 06.02.2014.

Odlično, i dok hrvatski branitelji umiru od hladnoće, dotle se ne smanjuju apanaže Pupovcu, Trešelički, ga udrugama, babama itd. Ali tome je sada kraj. Slijedi putinova era, barem po tom pitanju. Sramota te bila državo.

DU
Deleted user
15:24 05.02.2014.

I to je sve što znate, a mi trebamo nagađati?

Avatar Pa gde si bre Radoje brate
Pa gde si bre Radoje brate
19:29 06.02.2014.

Zašto bi čovik u mudantama izaša van,u snig?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije