Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNOSLAV CAPAK:
Povratak na članak

'Promijenite ponašanje, za one koji se ne pridržavaju postoje i represivne mjere'

Oni koji se ne pridržavaju - neka se ugledaju na one druge, koji ih se pridržavaju i ne okupljaju se već drže druge na distanci, kaže Capak

Komentari 7

MA
maki
21:22 19.03.2020.

Bundek danas popodne pun, školska nogometna igrališta puna djece koja igraju nogomet . Parkovi puni djece s roditeljima. Tako je u Novom Zagrebu.

VL
NA
Narcis660
22:01 19.03.2020.

Oplesti stoku po džepu tu su naj osjetljiviji..ako ni to nepomaže onda zatvor.Nemožeš vjerovati da toliko neodgovornosti i bezobrazluka,,neposluha i primitivizma imaju pojedinci nemogu ih nazvati ljudima jer tada vrijeđam pošteni ljudski rod.Sramota.

VL
SP
Split71
21:48 19.03.2020.

E dobro ste rekli,prvi koji mi se priblizi i koji ude u moj zracni prostor,opat cu mu trisku..jer sta ljudi sebi dozvoljavljaju,koji komod..

VL
TH
than
21:54 19.03.2020.

A koje to represivne mjere postoje i kakva je korist od "pridržavanja", ako se selektivno ponašamo ? Znači netko može divljati i prenositi virus, a drugi se može maksimalno paziti i otići samo jednom do trgovine/ljekarne i pokupiti virus koji je onaj tamo donio i njime zaraziti ukućane. I nikome ništa. Ima li nagrade za one koji se "pridržavaju" ? Nema. Ima li kazne za one koji se ne "pridržavaju" ? Izgleda da niti ovoga nema. Samo neke prijetnje. Nije niti čudo što je virus i u bolnice ušao. Događa nam se lagano isto što i Italiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.