Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARNI VIKEND

Pojačan promet, na Bajakovu kolona od 12km. Srbi objavili video: Na granici čekali satima pa nervozno trubili

Foto: Nova.rs/Pixsell
1/4
31.07.2022.
u 10:28

Na pojedinim dionicama autoceste A1 vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje. Na naplatnoj postaji Lučko povremeno se stvaraju manje gužve u smjeru mora, no u smjeru Zagreba promet teče neometano.

Na hrvatskim cestama i dalje traje jedan od najprometnijih turističkih vikenda godine. Promet je srednje gust do povremeno pojačan na većini cesta u smjeru mora, u priobalju te pojedinim graničnim prijelazima. Iz HAK-a vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na pojedinim dionicama autoceste A1 vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje. Na naplatnoj postaji Lučko povremeno se stvaraju manje gužve u smjeru mora, no u smjeru Zagreba promet teče neometano.

Na A3 Bregana-Lipovec kolona osobnih i teretnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru istoka duga je oko 12 km.

Kod mjesta Krnjak na državnoj cesti DC1 vozi se otežano zbog prometne nesreće.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona koja se dijelom proteže na Istarski ipsilon duga je oko 3 km, a na Krku i kod tunela Učka nema čekanja.

Na ostalim graničnim prijelazima čeka se do jedan sat, osim na Bajakovu, koje je još od jučer zakrčeno kilometarskim kolonama. Srpski mediji izvještavaju velikim gužvama na ulazu u Srbiju, s kolonama od 12 km. Danas ujutro, procijenjeno vrijeme čekanja na ovom je prijelazu šest sati, no jučer se čekao i duplo dulje od toga, a frustrirani vozači nezadovoljstvo su iskazivali grupnim trubljenjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Komentara 14

DU
Deleted user
11:36 31.07.2022.

Jel Ustaše krivi?

BU
bum5bar
11:43 31.07.2022.

Dezorjentirani barbari misle da su u svatovima

BE
bezvrijedanyugodinar
11:34 31.07.2022.

Da tako trube na slovenskoj granici, slovenci bi svakom naplatili kaznu za nepotrebno trubljenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije