Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Pakistanu
Povratak na članak

Projektilom iz bespilotne letjelice ubijen glavni operativac Al-Qa'ide

Awan je rodom iz Abbottabada, grada u kojem je prošlog svibnja ubijen Osama bin Laden

Komentari 14

UN
unbekant
13:57 20.01.2012.

a ja mislijo ovaj operativac sa slike da je jos prosle godine ubijen,da ni je uskrsno.

VL
UK
Ugo Kajvez
16:46 20.01.2012.

Dali se tom negativcu negdje na sudu sudilo za njegova moguča nedijela ? ............ po UN konvencijama svakom ljudskom biću se mora omogučiti suđenje .......... . Prema tome tko je tu terorista ? ..................

VL
GL
Glista
20:04 20.01.2012.

@Ugo, ne budi naivan. Ameri vode rat protiv terrorista, objavljen i otvoren. Vode ga u ratnoj zoni, konvencionalno, sa \"boots on the ground\" i svim raspolozivim sredstvima. Ova spodoba je locirana i uklonjena uz pomoc tih sredstava, u ratnoj zoni. Ovi se brane i protunapadaju, isto svim njima raspolozivim sredstvima (ukljucujuci samoubojice). Sta tu nije jasno? Kako bi to islo po tvome... Mozda da ih pozovu na caj sa krafnama pa ih prvo lijepo pitaju?

VL
UK
Ugo Kajvez
21:47 20.01.2012.

20.01.2012. u 20:04h Glista . Slušaj fašisto, ............... da se vodi rat onda se objavi rat!, ........... sve ostalo je terorizam i ubojstvo !!! ............. ako se ti slažeš sa tim američkim terorizamom onda nisi ništa bolji od njih ........................ cilj ne opravdava sredstva !!!!!!!!!!!!! ........... ako imaš imalo mozga onda ćeš to shvatiti .........................

VL
UK
Ugo Kajvez
21:49 20.01.2012.

20.01.2012. u 20:04h Glista . Koji zakon na svijetu dozvoljava ubojstvo ??? .............. zakoni moralnog zapada možda ?? .......... odi tamo i prijavi se u FEMA kamp ...........

VL
UK
Ugo Kajvez
21:50 20.01.2012.

20.01.2012. u 20:04h Glista . Ne sječam se da je SAD objavio rat pakistanu ..................

VL
DO
DoktorAmer
21:54 20.01.2012.

Pronadji, provjeri, pucaj, pogodi i to je to.

VL
GL
Glista
09:19 21.01.2012.

@Ugo, komunjaro usrana: \"War against terror\" je jasno i glasno objavljen od Amera u bilo kojem kutu svijeta, gdje god se pojavio. To sto ti mrzis Amere iz nekog perverznog razloga, pa se ovdje kurcis nekakvom psihopatskom dogmom i svrsavas na sirenje nekog svog izopacenog moralnog stava, to ti je problem koji bi ti preporucio da sto prije lijecis... jasno?

VL
GL
Glista
09:28 21.01.2012.

@Ugo - kakav je to \"Americki terorizam\" koji u ratnoj zoni ubija neprijatelje? Po kojoj je to logici ubijanje neprijatelja za vrijeme rata \"ratni zlocin\"? Locirali su ga i smaknuli \"fair and square\" - ista stvar da im je naletio na nisan negdje nasumice na cesti... ali naravno, kad netko sjedi u fotelji u Arizoni i pritisne gumb a na drugom kraju svijeta rukne, to tebi nije fer, jelda? Jel te to smeta - vojna nadmoc Amerikanaca... pa kao, nije fer? haha vrati se svojoj vrecici i ljepilu, jos samo tako mozes zaboraviti ovaj okrutni svijet

VL
AN
Antidominium
09:30 21.01.2012.

Baš si ljigava Glista. Buniš se kada nezvani strani vojnici seru po tvojoj državi. Ameri uvijek seru po svijetu, kada dobiju po pički, svi su im krivi.

VL
GL
Glista
09:55 21.01.2012.

@Anitidominium ko se buni? JA se bunim? Ja se nis ne bunim, zamijenio si me s nekim drugim. Amera nije bilo u Afganistanu sve dok tvoje bradonje nisu izveli onu hrabru akciju u New Yorku koju naravno ti slavis i podrzavas. A da Ameri nisu tamo da vas hvataju ko zeceve, morali bi vas hvatati svugdje po svijetu, sto je neizmjerno teze - to vec i vrapci na grani kuze. Kad Amer dobije po pički ne krivi nikog nego on uzvrati deseterostruko, i jedna je od maobrojnih nacija koja provede ono sto obeca i nakani. Zato se ti i tvoji bojite njih ko vrag tamjana, i urlicete i cvilite ovdje po forumima - cin SLOBODE GOVORA koji vam, gle cuda, omogucuje bas taj omrazeni Americki sistem demokracije.

VL
AN
Antidominium
10:41 21.01.2012.

Neznam zašto moji! Treba se sjetiti da su Ameri tj. Europljani vodili najkrvavije ratove otkad svijet postoji, porobili i pobili cijele narode kada su naseljavali njihove krajeve. Sada se priznaju prava Aboridžina- sramota- u svojoj domovini tretirani su kao životinje od ,,demokrata\". Američki Indijanci, Hirošima i Nagasaki. Otkuda Crnci u Americi i kako su tretirani? Šta je sa Afrikom, Indijom i mnogim dijelovima svijeta gdje su došli ,,demokrati\" Ja sam zato da svako živi i radi kako mu se sviđa unutar svojih granica, i da trgovinom -kupi, plati i nosi dolazi kod drugoga. ,,Demokrate\" vjekovima dolaze oružjem i otimaju brutalno ubijajući. Kada dobiju po pički ona nađu razlog da čine još gore.

VL
Avatar amore
amore
13:25 21.01.2012.

Nek su ga, glupi terorist.

VL
ST
Stockholm
17:39 22.01.2012.

21.01.2012. u 10:41h Antidominium je napisao/la: Neznam zašto moji! Treba se sjetiti da su Ameri tj. Europljani vodili najkrvavije Otkuda Crnci u Americi i kako su tretirani? ********************************************************************************* Bravo majstore, tako kratak tekst i toliko gluposti. Sto se tice crnacaa u USA, oni su danas ravnopravni drzavljani. Istina, ima rasizma, pogotovo na jugu, ali ja, koji poznajem i Hrvatsku i Svedsku i USA kazem: najmanje rasizma ima bas u USA. Crnci su danas ljecnici, pravnici, piloti, generali, astronauti, predsjednici USA. Nije u USA sve od zlata, ali se USA razvijaju prema vise demokarcije. Tako da dodji necim boljim, ovo ti je bilo za jedinicu. I mama nek dodje u skolu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.