Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na cesti
Povratak na članak

Progutao plastičnu žlicu jer je tvrdio da nije kriv

Četvorica prijatelja osuđena su jer su Juricu Gulana pretukla pred trudnom suprugom i dvoje male djece lani u srpnju

Komentari 6

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
15:35 18.04.2012.

Hahahaha, a chemica car si, hahahaha, evo ti konačno jedan + od mene

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
14:35 18.04.2012.

Progutao plastičnu žlicu? A ništa, dajte mu penziju onda invalidninu

VL
JA
jamanuša
14:39 18.04.2012.

neka podnesu zamolbu doživotnom zamjeniku Burdušu kako bi ih oslobodio svake krivnje, a on zna da nisu krivi ni po jednoj toki optužnice.

VL
CH
chemica
14:48 18.04.2012.

Nakon odsluženja kazne, ukrcati na prvi voz pa nazad u mačicu Srbiju. Pardonček, Rumuniju. Ma hajde, kao da se sami više sjećaju oklen su došli. Sigurno je jedino da nisu Hrvati i da im nije mjesto među nama. Kada već dođeš u TUĐU državu, daj se onda bar ponašaj normalno. Tako to Nijemci rade kada netko naš počini krivično djelo. Kupi prnje i da te više ne vidimo. Ovo je normalna država koja ima sasvim dovoljno vlastitih kriminalaca. Ne trebamo ih još i uvoziti. Mislim na Njemačku. Cigo i kompanija sigurno imaju domovnice pa im možemo staviti soli na rep. Crko dabogda onaj tko im ih dadne.

VL
BA
Bandit
15:15 18.04.2012.

Opet ce oni po starom cim izadju van za par mjeseci.Treba nih pod hitno deportirati na mars ali bojim se da je i to preblizu....

VL
Avatar Tiran
Tiran
20:19 18.04.2012.

I onda ćemo se čuditi kada i u Hrvatskoj dobijemo Breivika ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.