Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Proglasiti amnestiju u kojoj će se od prljavog novca oprati tajkuni?!

Srbija traži da je se ne pritišće kao RH na putu u EU. Plaše se svojih ‘Sanadera’. Neki misle kako bi amnestijom mogli ‘oprati’ tajkune i napuniti blagajnu

Komentari 2

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:03 20.01.2015.

pa da necemo vas pritiskat...ahhahahhahaha vec samljet...

VL
Avatar MK
MK
09:13 20.01.2015.

...Amnestija ima smisla samo kod "pasivnog" a ne "aktivnog" kaznenog djela - znaci kod "zataje" a nikako kod "prijevare i krade". ...Ako je to rjesenje koje Srbija nudi - onda je "Pravna Drzava" u Srbiji kapitulirala pred "Kriminalom". ...Kaktili ako netko nebi iskoristio period "amnestije" onda bi ga Srbija "cak i lustrirala" - pa zasto ga onda ne lustriraju vec i sada?! ...Ja ne vjerujem da ce Srbija uci g. 2019 u EU - ako stvari stvarno tako gadno stoje nece ni 2025 (a o Nestalima, Veljku Maricu, Ukradenoj Hrvatskoj imovini, Ratnoj odsteti, Tuzbi protiv vrha JNA, Kosovu itd. jos uopce nismo poceli razgovarati).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.