Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće se izliti

Proglašenje mjere redovne obrane od poplave za sliv Trnave

Vodostaj Save, Slavonski Brod (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
26.02.2013.
u 15:22

Zbog povećanog dotoka oborinskih voda iz briježnog dijela Međimurja voda donosi razno smeće, te se na dijelovima stvaraju čepovi koje Hrvatske vode rješavaju svojim snagama

Hrvatske vode donijele su danas u 13.30 sati rješenje o uspostavi redovne obrane od poplava na području malog sliva Trnave od potoka Trnave Murska i zapadnog lateralnog kanala Trnave do retencija Jegerseg i Pribislavec u Međimurskoj županiji.

Zbog povećanog dotoka oborinskih voda iz briježnog dijela Međimurja voda donosi razno smeće, te se na dijelovima stvaraju čepovi koje Hrvatske vode rješavaju svojim snagama. Prema procjeni iz Hrvatskih voda do izlijevanja ne bi trebalo doći - izvijestio je voditelj Županijskog centra 112 Marijan Hrkač.

>> Poplavljeni podrumi u Sesvetama, ispumpava se voda i kopa kanal

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije