Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Profesore Lauc, ne čeka nas crni scenarij, mi ga upravo prolazimo

Lista zemalja koje najviše testiraju pokazuje da male zemlje znaju kolika je cijena testa, a kolika je cijena života. Predsjednik Milanović s pravom je izdvojio Dansku koja ima malu smrtnost, ali pogriješio je kad je rekao da su to postigli iako malo testiraju. Po tomu su sedmi u svijetu.

Komentari 9

DU
Deleted user
14:46 15.12.2020.

Prodali su ljudima muda pod bubrege za visoku cijenu.Ali nažalost ljudi puše i dalje

VL
MK
mksdk
14:35 15.12.2020.

Do jučerašnjeg dana nije zabilježen niti jedan slučaj gripe u Hrvatskoj jer mjere djeluju savršeno. Jedino što iste te mjere nemaju nikakvog učinaka na coronu. A gripa i corona spadaju u istu skupinu virusa. Ljevičari, svašta vi vjerujete.

VL
P1
Pobrkabi.1
15:53 15.12.2020.

Sve imaju pod konrolom 😂😂😂😂😂😂

VL
Avatar najbolji13
najbolji13
14:55 15.12.2020.

mogu lauc i sladoljev rukicu pod rukicu pa malo do kb dubrave malo do arene pa da vidite praku vase teorije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.