Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javne dražbe
Povratak na članak

Prodajom ovršenih predmeta porezna naplatila 670 mil. kuna

Porezna uprava od ove godine objavljuje podatke o javnim dražbama i na svojoj internetskoj stranici

Komentari 13

BE
belimo
09:04 21.04.2014.

Sve je to relativno. Koliko su uspjeli naplatiti od "velikih" igrača? Uglavnom su nadrapali mali obrtnici i mala poduzeća koja grcaju u dugovima zbog neplačanja velikih i prevaranata. A ako su kojim slučajem zapljenili nešto velikim igračima to je ono što im više ne treba.Svakodnevno oglašavaju prodaju sitnog inventara iz propalih radnji,auta i kombi vozila iz 90-ih, obiteljskih kuća i stanova ali nigdje ne vidimo da prodaju dobre aute mlađe od 5 godina, vile i apartmane od vlasnika poduzeća koji su završili u stečaju. HR reala; uvijek plača sirotinja!

VL
ZA
zagabria1
11:13 21.04.2014.

A kada će građani moći ovrhom naplatiti od države. Meni npr duguje 200,000 Kn i nikom ništa već godinama. Čekaju zastaru tako mi je rečeno. Dođe mi da se odselim jer ova država nije država hrvatskog naroda već država tajkuna i političara. Možda jednom u budućnosti bude država Hrvatam ako se izborimo

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
10:46 21.04.2014.

Sramotni su izvještaji koliko je naplačeno, prodano na licitacijama u ime državnog poreza ili duga te na sve razine poreza naplačeno napačenom Narodu. A gdje su svi ti novci , opet če opravdanje biti HDZ. Sramota da se na takav način prikazuje svakodnevno prihod a kasa nikad tanja i manja. Pa gdje su ti mišavi koji rade toliko puno, stalno se puni a nikad praznija. Ima li tu logike. Kad dođe nova Vlast biti če Vas puni zatvori. Pozdrav dobrim ljudima

VL
BO
bolesnodrustvo
11:44 21.04.2014.

Opel Vectre iz 1997. godine za 729 kuna- ovaj vjerojatno duguje državi oko 500 kn pa je država napravila veliki posao ali je usput podobnima u predstečajnoj nagodbi oprostila 5 mil. puta više i opet narodu dala na znanje da su ovce za kratko šišanje

VL
DU
Deleted user
09:43 21.04.2014.

E sad me interesira gdje će ili u kaj će biti uložena ta lova ?

VL
Avatar bambam
bambam
09:45 21.04.2014.

Da mi je znati kako su opste po tim precjenjenim iznosima ista uspjeli prodati...

VL
GO
golub
13:10 21.04.2014.

Od bogataša trebali su naplatiti jer su bogataši državu krali i postali bogati, ali od sirotinje ne bi trebali naplatiti jer sirotinja je postala sirotinja jer ih država pokrala.

VL
PS
Privatni sektor
10:32 21.04.2014.

Bas bi bio sretan kupiti i voziti vozilo koje je drzava zapljenila nekome tko nije mogao servisirati porezno preopterecenje kakvo svi mi uzivamo.

VL
Avatar vh1
vh1
11:44 21.04.2014.

Ako Hrvatska ne provede lustraciju od HDZ-a i ne oduzme hadezeovcima sve što su opljačkali, država ide u stečaj.

VL
GU
guc
09:17 21.04.2014.

Da sramotnoje plijeniti sirotinji koja tesko da sto ima.I jadna pokusala je nesto kao prosvercati i nije joj uspjelo.I sada ostade veca sirotinja nega sto je bila.Sramotno se sa tim u novinama hvaliti-ma kakva smo mi drzava koja sirotinju plijeni.Doduse htjeli smo i ostvarili sistem neravnopravnih ljudi/ili nas je netko prevario/,pa tako ono sto dolikuje bogatom nikako ne dolikuje siromasnom.I kod sudstva je isto-malog covjeka osude dok si keks rekao,a one vece ljude -kao Sanadera na primjer vec sude preko 2 godine i jos ce bar toliko.I za to mu vrijeme mali covijek preko budeta placa stan i hranu-i ponosi seto ima pravnu drzavu.

VL
NL
Nisam Lud
13:03 21.04.2014.

Drugim riječima "vidi narode što te ćeka ako nam nećeš plačati reket". Sramota. U redu je porez ali kad nekome uzmu i do 60% plače e to onda NIJE porez nego reket najgore vrste. To ne uzimaju ni oni čelavci sa bejzbol palicama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.