Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena zbog skrivanja dokaza

Procurile eksplicitne fotke bivše srbijanske državne tajnice. Tvrdila je: 'Ja sam za njih Einstein'

19.10.2021.
u 11:07

Navodno je fotografije slala utjecajnom političaru te se potom hvalila pripadnicima krim-miljea, a na njima je pozirala podignute suknje ispod koje viri čipkasto donje rublje.

Uhićenje i pritvaranje Dijane Hrkalović, donedavno najmoćnije žene srbijanske policije, iznenadilo je tamošnju javnost.

Bivša državna tajnica u MUP-u Srbije tereti se za kazneno djelo trgovina utjecajem, za koje joj prijeti kazna zatvora između jedne i osam godina zatvora. Hrkalović je nakon što joj je određen pritvor odlukom suda, privedena u Okružni zatvor u Beogradu, gdje će u skladu s epidemiološkim procedurama 14 dana biti u izolaciji u posebnoj ćeliji.

Hrkalović je privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine.

01, March, 2021, Belgrade - Former State Secretary of the Ministry of the Interior, Dijana Hrkalovic, was questioned in the premises of the Service for the Fight against Organized Crime (SBPOK) in Makis.. Photo: M.M./ATAImages 01, mart, 2021, Beograd - Bivsa drzavna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalovic saslusana je u u prostorijama Sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) na Makisu. Photo: M.M./ATAImages
Foto: M.M.

Srbijanski mediji posljednjih dana objavljuju brojne detalje o bivšoj državnoj tajnici pa su tako procurile i fotografije snimljene u uredu MUP-a, na njezinu radnom mjestu.

Navodno ih je slala utjecajnom političaru te se potom hvalila pripadnicima krim-miljea, a na njima je pozirala podignute suknje ispod koje viri čipkasto donje rublje.

Objavio ih je portal Objektiv.rs te naveo kako je Hrkalović sastanke znala održavati mamurna i pod utjecajem opijata. 

A Nova.rs doznala je na Filozofskom fakultetu, na kojem je Hrkalović studirala, kako je mnoge iznenadilo njezino uključivanje u politiku i posao u MUP-u. Istaknuli su kako je bila jedna od najboljih studentica generacije te tiha i nenametljiva djevojka. A kad se jednom prilikom pojavila na fakultetu, upitali su je kako je završila u MUP-u.

– Ma što me briga, ja sam tamo za sve njih Einstein, mogu raditi što god hoću – bio je njezin odgovor koji je sve iznenadio.

Komentara 5

PA
Pahor
11:40 19.10.2021.

Prvo je dosla na to mjesto potpuno nezasluzeno, onda je surađivala s mafijasima ali sve to nije bio razlog njezinog smjenjivanja i hapsenja. Problem je nastao kada su slucajno otkrili veliku plantazu marihuane koju drzi predsjednikov brat i nisu htjeli zazmiriti. Trenutno su na djelu staljinisticki procesi i biti ce maknuti bas svi i krivi i neduzni koji su se zamjerili drzavnoj mafiji

DU
dubrix
12:28 19.10.2021.

Još jedan dokaz da se sve vrti oko love i pi**e.

EV
evon22
12:20 19.10.2021.

Srbija je država - poput velike pijane srednje škole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije