Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ

Procurila snimka brutalnog napada u Splitu: Jedan udarac bio je koban

U Splitu u stanu pronađen mrtav muškarac
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
08.04.2024.
u 20:56

Mladić koji je navodno uzrokovao incident vratio se u klub i ostavio prijatelja s napadačima

Nakon brutalnog napada ispred kluba u Splitu, 23-godišnja žrtva i dalje se bori za život. Policija je kazneno prijavila jednog 18-godišnjaka i četvoricu maloljetnika među kojima je i 17-godišnji sin načelnika PU splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića zbog nanošenja osobito teške tjelesne ozljede.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, sukob je započeo u klubu kada je jedan od mladića iz grupe napadnutog počeo uznemiravati kćer bivšeg šefa policije. Došlo je do naguravanja pa su se umješali redari i izbacili dvije grupe mladića. Ispred kluba, Marendićev sin je navodno prišao mladiću i pitao ga zašto izaziva probleme, kada ga je ovaj iznenada udario glavom u glavu.

Točni detalji početka tučnjave možda nisu jasni, no zahvaljujući snimci nadzorne kamere, sa sigurnošću se može utvrditi što se događalo u posljednjih 20-ak sekundi napada. Na početku snimke mladić u bijeloj majci okreće leđa i demonstrativno odlazi, a pet napadača u tamnoj odjeći udara žrtvu dok jedna osoba stoji sa strane i nastoji zaustaviti napad

Nijedan od mladića na snimci nije onaj koji je započeo cijelu situaciju, piše Slobodna. On se ubrzo nakon izbacivanja vratio u klub, a žrtva napada postao je 23-godišnjak iz njegove grupe. Desetak sekundi udarali su ga šakama dok se u jednom trenutku nije uspio izmaknuti napadačima i odmaknuti nekoliko koraka. Zatim je dobio udarac nogom u tijelo, a dok je uzvraćao tom napadaču, s leđa mu je prišao drugi.

POVEZANI ČLANCI:

Taj ga je pogodio nogom u nezaštićenu glavu, a 23-godišnjak je od siline udara pao s ruba stepenica na kojemu je stajao i udario glavom u njihov rub. Iako nepomično leži, zadobio je još jedan udarac prije nego što je do njega stigao mladić s kapuljačom koji je pokušavao prekinuti tučnjavu. On je odgurnuo jednog od napadača i krenuo provjeriti u kojem je stanju žrtva. Nekoliko minuta kasnije, policija je dobila dojavu o muškarcu bez svijesti ispred kluba.

Cijelu snimku možete pogledati na portalu Slobodna Dalmacija, no upozoravamo vas da je njen sadržaj uznemirujuć.

VIDEO Muškarac u Zagrebu upucao suprugu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:06 09.04.2024.

Ovo je tužno! Kukavički 5 na jednoga, i ta petorica su nešto i trenirali od borilačkih sportova pa bi trebalo ta mjesta zatvoriti a trenere koji tako treniraju mlade poslati na sudove. Naravno da sve dolazi iz obitelji, za maloljetne su odgovorni roditelji kojima djeca u pola četiri lunjaju i traže kavgu. Ma niti šef policije nema pojma gdje su mu djeca! Njemu su Dalmatinci dali da vodi policiju u Splitu a nije u stanju niti se pobrinuti za vlastitu djecu!? Još pet ovakvih tučnjava i evo u Splitu jeftinih stanova. Tko je jamio, jamio je, jer turisti ne idu na takva mjesta koja nisu sigurna i gdje tuku maloljetnike. A HDZ i Božinović neka pjevaju pjesmu kako je sve sigurno u Hrvatskoj.

Avatar Idler
Idler
22:33 08.04.2024.

Uglavnom ovi starejsi su bahato po onoj "razlaz klinci" no naletjeli su na malke gore klince i to je to !

Avatar SAS
SAS
23:08 08.04.2024.

Najjači su ovi kad idu njih 5 na 1.....kukavice.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije