Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drska krađa

Probušili sef u bolnici i pacijentici s psihijatrije ukrali 80 tisuća kuna!

Šibenik sef (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/5
27.09.2013.
u 11:13

Ukradeni novac pripadao je 54-godišnjoj pacijentici koja je prošlog tjedna smještena na odjel psihijatrije, a djelatnici bolnice oduzeli su joj vrećicu sa 80 tisuća kuna.

Lopovi su pajserom odvalili ulazna vrata i vrata željeznog ormara u kojem se nalazio sef u šibenskoj bolnici. Potom su električnom bušilicom probušili rupu u sefu i iz njega ukrali 80 tisuća kuna, pišu 24sata.

Ukradeni novac pripadao 54-godišnjoj pacijentici koja je prošlog tjedna smještena na odjel psihijatrije, a djelatnici bolnice oduzeli su joj vrećicu sa 80 tisuća kuna.

Žena je u bolnicu dovezena prisilno iz svoga stana kako bi nadležne službe mogle očistiti stan od smeća i fekalija. Novac je skupljala desetljećima štedeći od socijalne pomoći. Njezini su se susjedi sedam godina žalili na smrad iz stana u koje je živjela.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Što biste učinili da ugledate kako lopov trga lančić ženi s vrata?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije