Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVOSUĐE BEZ EU NADZORA
Povratak na članak

Problemi pravosuđa: Monitoring nam ne bi pomogao

Ako bi bilo više presuda za korupciju ili bi neki predmeti bili drukčije presuđeni zbog monitoringa, onda bi to bio pokazatelj političkih suđenja

Komentari 4

DU
Deleted user
07:47 30.06.2018.

Za reforme u pravosuđu odgovoran je samo ministar pravosuđa i nitko drugi. Monitoring, da je bio,tražio bi prvenstveno odgovornost ministra ako se reforme u tom ministarstvu ne provode. Zadnji slučajevi pokazuju da osuđenici i osumnjičenici za kaznena djela još uvijek bez problema mogu pobjeći preko granice i onda iz druge zemlje pljuvati po Hrvatskoj! Odgovornost ministra pravosuđa za te slučajeve još nitko nije tražio, što je nedopustivo!?

VL
I1
ing-12345
08:05 30.06.2018.

Jedan od onih koji su najodgovorniji za loše pravosuđe u RHĐuro Sess,a postao je predsjednik Vrhvonog suda. Pametnom dovoljno.

VL
IB
iva.begovic
11:52 30.06.2018.

Da bi mogla procijeniti kada će naše pravosuđu eventualno krenuti na bolje, izguglah koliko godina ima V. Šeks. I ima 75 godina. Znači, ako ga zdravlje dobro posluži imati ćemo još najmanje 10-20 godina krivosuđa.

VL
DU
Deleted user
12:23 12.10.2018.

Gle tko se javlja Zamporion Lignja koji je zamračio milione iz ZAMPa i još nije odgovarao za to a kamoli da mu se oduzme imovina za koju nemože dokazati porijeklo i ostali na vlasti koji štite postojeći kriminal i korupciju u sudstvu. Jasno je da su protiv monitoringa jer tamo nema sinkope i Smranaderovih bolesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.