Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alen Perušić

Priznanje voditelju hrvatskog policijskog kontingenta na Kosovu

alen perušić
Foto: Hassan Haidar Diab
1/4
19.03.2014.
u 14:52

Priznanja su mu dodijeljena za posebne zasluge i doprinos u izgradnji, unaprjeđenju rada i međunarodne policijske suradnje.

Još jedno veliko priznanje za našeg voditelja hrvatskog policijskog kontingenta u misiji EULEX Kosovo i šefu tamošnjeg Odjela specijalne policije, Riječaninu Alenu Perušiću.

Naime, posebni izaslanik direktora češke policije, a ujedno i voditelj kontingenta češke policije u misiji, kapetan Tomaš Tesarek uručio mu je u prostorijama EULEX misije u Mitrovici posebno osobno pisano priznanje direktora češke policije pukovnika Tomaša Tuhyja, kao i kristalnu statuu češke policije. Priznanja su mu dodijeljena za posebne zasluge i doprinos u izgradnji, unaprjeđenju rada i međunarodne policijske suradnje, za podršku češkoj policiji u misiji EULEX Kosovo, kao i za njegovu međunarodnu angažiranost u suradnji u borbi protiv kriminaliteta.

Alen Perušić zahvalio je na počasti, istaknuvši kako će i dalje nastojati održavati izuzetnu suradnju pripadnika češke i hrvatske policije.

- Profesionalna, ali i prijateljska suradnja između pripadnika hrvatskog i češkog policijskog kontingenta nastavit će se i produbiti i nakon završetka mandata misije u kojoj sudjeluju - zaključio je Perušić.

>>Komandos iz Hrvatske vodi glavnu riječ na Kosovu

Foto: Hassan Haidar Diab

Komentara 5

Avatar Golum
Golum
17:39 19.03.2014.

Ako mislite ostavljati negativne komentare, nemojte. S Alenom sam bio na gore spomenutom podrucju 6 mjeseci i vjerujte mi da je covjek izvrstan policajac, jako cijenjen u EULEXU i pravi profesionalac.....bajice cestitam ti od srca, drzi se i sretno se vrati doma.....pozdravi ekipu.

Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
21:53 19.03.2014.

Italijanski vojnici već godinama bezuspešno pokušavaju da dokažu vezu između njihovog narušenog zdravlja i osiromašenog uranijuma. Prema podacima Udruženja žrtava osiromašenog uranijuma, preko 300 vojnika, koji su bili pripadnici NATO trupa, umrlo je od raznih vrsta tumora, dominantno limfnih žlezda,, dok je preko 3.600 obolelo. Međutim, pretpostavlja se da je broj obolelih znatno veći, jer se bolest ne javlja odmah, a u raznim mirovnim misijama, u Bosni i Hercegovini, na Kosmetu, u Iraku, Avganistanu bilo je više od 70.000 italijanskih vojnika.

Avatar naroz
naroz
18:16 25.03.2014.

samo zbog urana ja nebi isao tamo pa nebi isao tamo i da nema urana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije