Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao

Priveden Umažanin koji je volio prijetiti pištoljem

\'pistolj\'
Arhiva VL
20.06.2011.
u 13:04

Prvo kazneno djelo prijetnje počinio je u petak kada je u ugostiteljskom objektu u Savudrijskoj ulici prijetio da će ubiti 55-godišnjaka i njegovu obitelj, a sve zbog ranijih nesuglasica

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, umaška je policija utvrdila osnovanu sumnju da je 53-godišnjak s područja Umaga počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te dva kaznena djela prijetnje.

Prvo kazneno djelo prijetnje počinio je u petak kada je u ugostiteljskom objektu u Savudrijskoj ulici prijetio da će ubiti 55-godišnjaka i njegovu obitelj, a sve zbog ranijih nesuglasica.

Utvrđeno je kako to nije jedini slučaj da je 53-godišnjak nekom prijetio smrću. Naime, sredinom travnja se u ugostiteljskom objektu u Petroviji verbalno sukobio sa 21-godišnjakom iz Umaga, kojem je također prijetio da će ga ubiti, ali tada je iz pojasa hlača izvadio i pištolj, kojim je potom mahao u objektu.

Potom je utvrđeno  da je 53-godišnjak početkom svibnja ispred trgovine u mjestu Juricani, u prisutnosti više osoba, izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u zrak, ugrožavajući time živote prisutnih.

Sporni pištolj, marke Crvena zastava, pronađen je na šumskom terenu u Frletima, u blizini adrese stanovanja 53-godišnjaka, zajedno s pripadajućim streljivom, a Umažanin je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
anonimna1
14:20 20.06.2011.

A zašto se ovom ne napiše ime i prezime kao drugim građanima. da nije iz ugledne obitelji.

ST
standup
14:38 20.06.2011.

..ma cím je cédo-yugic´, nesmiju napisati ime....\"bractvo-jedinctvo\"...

Avatar tovar
tovar
10:24 21.06.2011.

Bolje bi mu bilo da prijetio kur*cem, ako ga ima. Netko bi se možda i poveselio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije