Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN POD ISTRAGOM, DRUGI OPTUŽEN

Pritvoren jer je alatom po glavi mlatio 23-godišnjaka

privođenje
Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija
29.02.2024.
u 07:50

Teško seksualno zlostavljanje i nedozvoljeno držanje oružja razlog je zašto je ŽDO Split optužio 32-godišnjaka

Muškarac (55) pritvoren je jer ga se sumnjiči za pokušaj ubojstva i nanošenje teške ozljede, a ŽDO Dubrovnik je protiv njega pokrenuo istragu. Riječ je o događaju koji se zbio 25. veljače oko 1 sat u Gabela Polju u BiH, kada je kako se sumnja, 55-godišnjak napao 23-godišnjeg državljanina Hrvatske. Tužiteljstvo kaže da ga je namjeravao lišiti života pa ga je alatom više puta udario u predjelu glave. Sumnja se i da je 55-godišnjak zatim napao i 19-godišnjaka kojeg je alatom udario po šakama pri čemu ga je teško ozlijedio. Nakon što je priveden i ispitan na policiji, 55-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

A teško seksualno zlostavljanje i nedozvoljeno držanje oružja razlog je zašto je ŽDO Split optužio 32-godišnjaka. Njega se tereti da je 20. listopada 2023. na području silovao i seksualno zlostavljao 33-godišnjakinju. Osim toga optužen je i da je 31. listopada 2023., na području Županije splitsko-dalmatinske, u obiteljskoj kući držao jednostrijelno nezakonito ručno-radionički izrađeno vatreno oružje. Oružje je imalo oblik pištolja i više komada odgovarajućeg streljiva.

GALERIJA Splićani održali prosvjed nakon šokantnog ubojstva Luke (22)

privođenje
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije