Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi u političku arenu

Što stoji iza najnovijih izjava Ivice Todorića. Pitali smo analitičare

13.11.2023.
u 10:38

Što stoji iza najave bivšeg vlasnika Agrokora o izlasku na izbore za Sabor. Analitičari su složni da će afera Agrokor imati utjecaja na kampanju i da će štetiti HDZ-u

Komentara 28

JR
Jr48
10:42 13.11.2023.

Naravno da je odlijepljen od stvarnosti na stranu ove njegove tužbe itd.Ali čovjek ima tipičan sindrom samodopadnost i mesijanstva kao i svi "voljeni" vođe diktatori .Ona izjava da ga 80%naroda podržava sve govori. Bolje mu je da šuti i on on i njegova obitelj jer od načina stjecanja pa do poslovanja i zaduživanja tog Agrokora u svakoj ozbiljnoj državi bi dobili 10 doživotnih i oni i oni koji su to dopustili.

JO
jocoudriga
10:55 13.11.2023.

Kad su mogli Slabinac, Škoro, Drele, Opačak te niz drugih Paytonovaca može i ovaj...Bude jednako zaboravljen.

Avatar tarana
tarana
14:31 13.11.2023.

Očekuje se reakcija grupe Borg....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije