Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled godine

Prisjetite se zvjezdanih trenutaka koji su obilježili 2015. godinu!

aaa
Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
1/17
16.12.2015.
u 13:58

Iza nas je definitivno zanimljiva godina u kojoj celebrityja nije nedostajalo

Godina je na izmaku pa je pravo vrijeme da se prisjetimo zvjezdanih trenutaka koji su obilježili proteklu godinu. Iza nas je definitivno zanimljiva godina u kojoj celebrityja nije nedostajalo. Društveni događaji, koncerti, vjenčanja i reality showovi su iza nas, a mi vam donosimo kratak pregled showbizz trenutaka po kojima će 2015. godina ostati upamćena.

Vjenčanje Severine i Igora Kojića

Nakon što su sudbonosno "da" izrekli u istarskim Balama, Severina i Igor Kojić u studenom su još jednom izmijenili bračne zavjete u Beogradu. Glamurozno slavlje za 600-tinjak uzvanika supružnici su organizirali u hotelu Crowne Plaza u kojem je samo za kraljicu estrade postavljen i tron. Crvenim tepihom na po mnogima "vjenčanje desetljeća" stigle su i brojne poznate osobe, među njima i Aleksandra Dojčinović, Goran Karan, Petar Grašo, Ivica Skoko, Sandra Perković, Lepa Brena, Dara Bubamara. Na vjenčanju je bio i Severinin trogodišnji sin Aleksandar koji nije krio sreću i uzbuđenje zbog majčinog vjenčanja.

Foto: Facebook/Severina

Finale X Factora

Veliki regionalni glazbeni talent show prikovao je milijune gledatelja uz male ekrane. Svoje mjesto u finalu izborila je i mlada Iva Ćurić iz Đakova. Nakon nevjerojatnih nastupa pobjedu u X factoru odnio je Amel Ćurić. Zanimljivo je i da je u ovom showu svoj debitantski nastup imao partner Tatjane Dragović Vlaho Arbulić koji je oduševio svojim glazbenim talentom otpjevavši autorsku pjesmu "Blablabla". Nakon showa Vlaho je napisao singl i za finalista Branimira Stamenovića koji je nakon završetka natjecanja odlučio napustiti bend "9Contor" i posvetiti se solo karijeri.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Bernie Ecclestone i incident u Trogiru

Prvi čovjek Formule 1 i njegova partnerica Fabiana Flosi odmor su i ove godine proveli na našem Jadranu. Iako je Bernie naš čest gost ove godine u Hrvatskoj ga je dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, nakon što se je svojom jahtom stigao u luku u Trogiru i prijavio se za vez rečeno mu je da u marini nema mjesta za njegovu jahtu. Nakon intervencije ravnatelja Lučke uprave slavni bogataš uspio se usidriti, a ovaj incident Bernie koji već 15 godina ljetuje u Trogiru djelatnicima luke nije zamjerio.

Foto: Sanjin Strukić

Eric Cantona snimio film u Tepljuhu

Bivši francuski nogometaš Eric Cantona u lipnju je stigao u Hrvatsku, točnije u Tepljuh gdje je snimao film "Anka Brazilijanka" redatelja Dejana Aćimovića. U filmu proslavljeni nogometaš ima jednu od glavnih uloga, a osim Cantone u filmu glume i Rade Šerbedžija, Goran Grgić, Linda Begonja, Goran Bogdan, Ivan Brkić, Petar Mirčevski.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Donald Sutherland u Istri

U društvu Gorana Višnjića slavni glumac Donald Sutherland stigao je krajem travnja u Istru gdje se snimala nova sezona kriminalističke dramske serije "Granice zločina". Legendarni Sutherland nije krio oduševljenje Hrvatskom u koju se namjerava vratiti prvom prilikom.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Svadbena zvona zazvonila poznatim Šibenčankama

Osim Severine, 2015. godina bila je sretna i za našu košarkašicu Antoniju Mišuru. Predivna Antonija nakon deset godine veze u rodnom Šibeniku uplovila je u bračnu luku s partnerom Markom Sandrićem. Svoju ljubav brakom je okrunila i poznata šibenska voditeljica Antonija Blaće koja se u Zagrebu udala za vaterpolista Hrvoja Brlečića.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

>>Udala se Antonija Blaće, pogledajte tko je sve došao na vjenčanje

>>Antonija Mišura i njezin suprug oduševili prvim plesom na vjenčanju

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:34 17.12.2015.

da, za osobu koja pise ovaj tekst ovo bi i mogli biti vazni dogadjaji prosle godine. Nasrecu, takvih je ipak manje. Uz put, gdje je to vuckovic kraljica estrade? I sto je to "showbizz"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije