Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti političar

'Pripremite se za invaziju ilegalnih imigranata'

Italija izbjeglice
Foto: Reuters/PIXSELL
08.01.2016.
u 17:34

Do invazije bi, prema njegovu mišljenju, moglo doći zbog odluke talijanskog premijera Mattea Renzija da se ukinu kazne za ilegalne imigrante

Guverner talijanske regije Lombardije Roberto Maroni na svojem je profilu na Twitteru napisao da se treba "pripremiti za invaziju" ilegalnih imigranata.  

Do invazije bi, prema njegovu mišljenju, moglo doći zbog odluke talijanskog premijera Mattea Renzija da se ukinu kazne za ilegalne imigrante, piše ANSA

Vođa antiimigrantske stranke Sjeverna liga, čiji član je i Maroni, Matteo Salvini na svom je profilu na Facebooku najavio da će stranka pokrenuti referendum protiv te odluke. 

Talijanski tužitelj zadužen za borbu protiv mafije Franco Roberti smatra da će se ukidanjem kazni ilegalnim imigrantima olakšati pronalazak krijumčara ljudima.

>>Orban: Hoće li Europa shvatiti da migrantski val treba potpuno zaustaviti?

>>Dvojica izbjeglica s Bliskog istoka uhićeni u SAD-u pod optužbom za terorizam

Komentara 27

VA
valides
17:45 08.01.2016.

Vjera koja stvara fanatizam i koja širi zlo trebala bi ostati na prostorima od kuda i potječe.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:41 08.01.2016.

Vrata pakla se otvaraju. Širom.

DI
Diosiario
17:47 08.01.2016.

Ne trebamo mi gledati Talijane nego sebe. Mi moramo staviti ogradu s žicom na granici sa Srbijom između Dunava i Save, a lako ćemo kontrolirati Dunavako pokušaju preko Srbije, te Savu, Unu i i Dinaru ako pokušaju preko BiH. Unatočč tome što tvrde neki retardi poput Crvtile ili Tabaka, lakše je osigurati granicu prema BiH nego prema Srbiji, jer je više prirodnih zapreka, jedini problem tu bi bio na ličkoj kaldrmi i u dolini Neretve, a to je lako, to može čak i policija, a ako je potrebito može pomoći i vojska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije