Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt od 23,5 milijuna eura
Povratak na članak

Otvoreni radovi na izgradnji novog mosta na Savi kod Gradiške

Kada bude gotov, procjena je da bi ovim mostom za desetak godina trebalo prelaziti oko 28 tisuća vozila dnevno

Komentari 2

DU
Deleted user
13:37 12.10.2019.

Dodiku smo dužni za Pelješki most. Drugo vrhunska je diplomacija odradila u njegovu korist,zahvaljujući naivnosti Muslimana i Jugo Hrvata. Erdogan gradi autoput za Beograd, Rusi sretni, Srbi sretni, onda Eu upali lampicu pa guraj Hrvate da i oni Bosnu vežuvežu mostovima za EU. E onda opet se netko pobuni pa sagrađeno opet ruši u ratu, to ti je IQ Balkanaca.

VL
OR
orlovkamen
15:24 11.10.2019.

Dodik je zasluzijo da mu taj most napravite,stavljajuci veto na Peljsacki most,koi je Srbima od nacionalne vaznosti.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.