Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIL DOGAĐAJ

Pripazite na stvari kad idete na groblje, kriminalci vole gužvu! Starica na Mirogaju ostala bez novčanika

Zagrebačko groblje Mirogoj na blagdan Svih svetih
Igor Kralj/PIXSELL
31.10.2021.
u 18:28

Istraga je u tijeku.

Na brojnim grobljima diljem zemlje očekuje se veliki broj građana, a gužvu najviše vole kriminalci koji će iskoristiti svaki trenutak nepažnje kako bi došli do vašeg novčanika. Upravo to najbolje pokazuje i slučaj koji se dogodio ove subote na zagrebačkom groblju Mirogoj. 

Detalje je objavila zagrebačka policija. 

- Jučer 30. listopada oko 14.25 sati na prostoru groblja Mirogoj dvije zasada nepoznate počiniteljice iskoristile su nepažnju oštećene 71-godišnjakinje te joj otuđile novčanik. Policijski službenici koji su se nalazili u blizini uočili su i uhitili dvije ženske osobe koje bi mogle raspolagati s saznanjima o počinjenom djelu - navode iz policije. 

Istraga je u tijeku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije