Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZNAK ZAHVALE
Povratak na članak

Pripadnici HV-a počeli hodnju prema vojarni u Puli koja će nositi naziv 'Hrvatski branitelji Istre'

Hodnja se odvija kroz dvije etape, a zapovjednik Središta za besposadne zrakoplovne sustave bojnik Zvonimir Mravunac istaknuo je kako povratak Hrvatske vojske na područje Istarske županije predstavlja počast i priznanje hrvatskim braniteljima koji su dali neizmjeran doprinos u borbi za hrvatsku samostalnost i neovisnost.

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
13:34 12.11.2019.

strašno, da će u puli nešto imati naziv hrvatski...a ne idsovski...

VL
BA
bakulušić
14:19 12.11.2019.

Miletiću ne će biti drago a ni onima na Breonima.

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
13:16 12.11.2019.

Zaista ovo je najgori ministar odbrane,umjesto tehnike i modernizacije on prodaje maglu i hodanje tesko se vojsci sa takvim papkom ministrom.Ni komad kupljenog oruzja u njegovom mandatu.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:59 12.11.2019.

Zahvaljujući našim genijalnim jezikoslovcima dobili smo još jednu besmislenu kovanicu sa logički nerazumljivim značajem, kojom se siluje najvjernije stado Hrvatskog Boga. Iz konteksta proizlazi da se radi o vojničkom maršu, uvriježenoj internacionalnoj riječi i hodnja treba pučini kao treće oko u glavi. Ovdje se radi o kategoriji ekstremnih jezičnih gluposti ranga jurilice (koja se uvodi u hrvatski jezik, a i dalje ostaju u upotrebi riječi sport(ski) i auto). Treba li se uopće čuditi što je neovisna država EU reponja, kada se energija troši na izmišljanje kojekakvih (ne samo jezičkih) gluposti i njima teroriziraju bezrepi dvonošci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.