Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vježba 'Puma'

Pripadnici 2. HRVCON-a u Poljskoj u okviru NATO aktivnosti

2. hrvatski kontingenti
Foto: MORH/T. Brandt
1/6
10.05.2018.
u 13:21

U sklopu provedbe vježbe, planirana je i provedba bojevog gađanja raketnim lanserima 'Vulkan'

Pripadnici 2. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti koji se nalaze u sastavu Borbene grupe (eFPBG-USA) u Republici Poljskoj provode intenzivna uvježbavanja za vježbu koja će se održati krajem svibnja ove godine, što će ujedno biti i priprema za vježbu 'Puma', koju će provesti 15. mehanizirana brigada OS Republike Poljske, u čijem je sastavu BG Poland.

Riječ je o višerodovskoj vježbi s bojnim gađanjem koja će se održavati od 4-15. lipnja, a uz postrojbe 15. mehanizirane brigade, sudjelovat će sve sastavnice BG Poland.

U sklopu provedbe vježbe, planirana je i provedba bojevog gađanja raketnim lanserima 'Vulkan'.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ciciban
ciciban
13:53 10.05.2018.

xa xa, pazi Jugoslavenskog Fapa na sliku, orudje da ne spominjem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije