Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽBA
Povratak na članak

Princ je naručio ubojstvo

Novinar i kritičar saudijskih vlasti J. khashoggi ubijen je 2. listopada

Komentari 12

AD
adrian
12:55 18.11.2018.

Princ nije naručio, on je naložio.

VL
MA
Makroman
11:47 18.11.2018.

Da CIA kaže a njima se mora vjerovati. I Irak imade kemijsko oružje.

VL
BS
@bserver
13:19 18.11.2018.

ma neeee, nije valjda ..

VL
MA
Makroman
11:49 18.11.2018.

Da CIA kaže I njima se mora vjerovati. I Irak je imao kemijsko oružje.

VL
TO
Toni70
15:07 18.11.2018.

Američka Središnja ne ljeva ne desna obavještajna agencija (CIA) došla je do zaključka da je saudijski princ Mohammed bin Salman naručitelj ubojstva novinara Jamala Nakon njače provjere da nisu oni to odradili dolaze do zaklučka e pa kad nismo mio mi to e onda je netko drugi . Sad da idemo na Putina da njega optužimo to ćenam vjerovati punih 3% ludi u svijetu Marsovac i još 2 pametna . Znači ovo je sad naša sumnaj predpostavka i vjerujemo da je on to odradio . ( Kako nema Quvantanamo bedak to loše nespretno odradio kad je poćetnik nije ni čudo .. Naravno još nekih 100 - 200 dobrih prijatelja je moguće da su došli na ideju da ga počaste Kralja sa likvidacijom manijaka koji se okomio kao svjetski prvak na kralja . Jer vidi kako se to uživa u demokracji zlostalja ponižava omalovažava i provocira danonočno Američki ovaj predsjednik nepotrebno i samo iz sporta. Pa je mislio e sad ču ja da pravim majmuna budalu i pedera od Kralja jer to je dobro to u demokraciji valja ....

VL
DU
Deleted user
18:04 19.11.2018.

nitko ne reagira na ovu sramotu, dvostruka mjerila,interesi,podrivanja,rusenja vlada,pristrano novinarstvo, lazi,zataskavanja a kao bore se protiv terorizma. izgleda da je terorizam jedini nacin da se cuju oni kojima je podmetnuto sve prethodno receno. nevini ljudi , tko su oni , nevini jer sute, neznaju,ne gledaju, boli ih briga , zato sto su na pobjednickoj "jacoj" strani, zasticeni od svega,zato sto imaju novac, zato sto zive u velikim gradovima daleko od problema. saudijska arabija postaje simbol zapadnog materijalizma i licemjerja ,vaga koja vaze koliko novca vredi jedan zivot.

VL
Avatar intimus500
intimus500
05:39 19.11.2018.

Jedan ubije protivnika rezanjem, drugi otrovom, treci bombama ... ista gamad.

VL
RI
rikavac
20:39 18.11.2018.

Sad me bas zanima da li ce SAD uvest sankcije Saudiskoj Arabiji? Naravno da nece dok je god nafte i i dok god prodaju oruzje u vrijednosti milijardu dolara. Da je mozda Iran to uradio napali bi ih vec. I na kraju sta se mijesa SAD u ubistvo nije njihov gradjanin. Ima hiljade politicki ubistava u svijetu pa Ameri sute i sad im kao stalo do ovog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.