Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pet godina braka

Princ Charles i Camilla sve se manje viđaju i ne žive u idili

charles
reuters
08.07.2010.
u 16:43

Njih dvoje navodno više vole provoditi vrijeme sami, a nakon što je u travnju slomila nogu, Camilla je otišla na imanje u Ray Mill.

Nakon pet godina braka britanski prijestolonasljednik princ Charles i njegova supruga Camilla više ne žive u idili, tvrde britanski mediji koje citira i njemački tabloid Bild. Njih dvoje navodno više vole provoditi vrijeme sami, a nakon što je u travnju slomila nogu, Camilla je otišla na imanje u Ray Mill.

Jedan obiteljski prijatelj za Daily Mail je ipak izjavio da je Camilla odlučila provoditi vrijeme sa svoje petero unučadi, a Charles baš i ne voli tu vrstu nemira. Britanska javnost vjeruje da bi razvod bio katastrofalan za kraljevsku obitelj, osobito stoga što Camillu smatraju odgovornom i za neuspjeh Charlesova braka s Dianom.

Ključne riječi

Komentara 4

IB
istina_boli
11:40 21.07.2010.

He, kakvu ce saobracajku izmislit za Kamilu, kad ne moz ni da hoda?

VU
vucko
08:34 09.07.2010.

U jednu ruku imam razumjevanja za Charlesa !

AG
Agramer198
15:32 14.07.2010.

a kae z onim njegovim izjavama da \"želim biti tvoj uložak Camilla\"? XDXD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije