Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat IDS-a prijavio Labinjanina policiji

Prijetnje Kajinu: Zamisli da ti netko pred očima ubije sina

kajin
Arhiva VL
01.12.2009.
u 19:04

Kajina je najviše uznemirilo to što Kiršić posljednjih dana zove njegovu suprugu Alice. Jučer joj je poručio: “Čut ćete vi za mene!”

- Zamisli priču kako ti netko dolazi doma za 15 godina kada tvoj sin već završava fakultet i kada se sprema na vlastitu ženidbu i onda netko ubije tebi tvog sina ispred tvojih očiju, na tvom kućnom pragu?

Onda ti u lice kaže: ‘To ti je za Demetliku i ukradenu kuću u Rapcu, to je zato što si karakterna pizda od čovjeka pa si se borio protiv koncerta Thompsona u Istri...' - dio je to jednog od pisama što ih predsjednički kandidat Damir Kajin dobiva, a koja potpisuje Adriano Kiršić iz Labina.

Iako su pisma i razglednice dolazile više od godinu dana, Kajin je prijetnje odlučio prijaviti tek nakon što je osoba počela nazivati i njegovu suprugu Alice. Danas je Upravi za posebne poslove sigurnosti pri MUP-u sve prijavio. Glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić kaže da je PUI zaprimila od MUP-a obavijest o prijetnjama koja se provjerava.

– Samo tražim da se moja obitelj ostavi na miru – kazao je Kajin koji ima kolekciju razglednica i pisama što ih piše Kiršić, ljut na Grad Labin i IDS-ovu upravu.

Zbog toga se obrušio i na gradonačelnika Labina Tulija Demetliku pa u istom pismu poručuje: - Zamisli situaciju kako neki lik iz te moje priče odlazi kod Demetlike doma i kako mu ubija sina i kćer.

– On 10-ak godina prijeti. Sada se usredotočio na Kajina zbog kuće koju je Labin dodijelio svom vozaču koji ima četveročlanu obitelj. Grad je pristao kuću vozaču i prodati za približno 46.000 eura. Kiršić prijeti jer da je kuća prodana za malo novca, da je grad time oštećen, a vlast korumpirana – priča Demetlika koji je i sam prijavio Adriana Kiršića prije dvije godine.

Prodaju kuće u Rapcu ispitivalo je i Državno odvjetništvo, a dvije su odluke donesene u korist grada.

Komentara 4

BT
bili-tartuf
19:22 01.12.2009.

izgleda da sa ovon krizon,,.politcári necéju izlaziti iz hize, sa najmanje 2-3 pitbulla i jos´par tajnih-policijota....., ma takovi im je Horoskop...

Avatar punkufer
punkufer
11:59 02.12.2009.

Kajin je sredio da neki njegov poznanik kupi vilu uz more za nekakvu siću. A sada se kandidira za predsjednika države! Ma,da ne bi!

RA
ramirna
13:21 03.12.2009.

ajde kajine objasni to o lokalu u sklopu pulske gradske uprave onaj isti lokal koji godinama niste plaćali najam dok vas nisu raskrinkali i reci koliko bi ti lajao da žena nekog hdz-ovca ima takovu lokaciju gratis i koliko bi ti lajao o sukobu interesa a sada šutiš ko govno u travi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije