Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritvoren nasilnik

Prijetio supruzi ubojstvom pa je od straha morala prenoćiti van kuće

Nasilje u obitelji
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL, ilustracija
10.04.2020.
u 15:06

Tijekom svađa koje su bile učestalo protekle tri godine stalno je razbijao i inventar po kući

Za prijetnju i nasilje u obitelji osumnjičen je 32-godišnjak iz Dubrovnika, kojem je sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. Sumnjiči ga se da je između 2018. i 2020. u alkoholiziranom stanju učestalo prijetio svojoj 33-godišnjoj supruzi.

- Ubit ću tebe i tvog brata! - prijetio joj je u više navrata. Te je prijetnje ponovio i 31. ožujka oko ponoći, kada je postao i nasilan, zbog čega je preplašena žena bila prisiljena noć provesti van kuće. Sumnjiči ga se i da je od kraja 2017. do ožujka 2020. i u njezinoj i u njihovoj obiteljskoj kući bio agresivan i nasilan te da je tijekom svađa s njom razbijao inventar po kući.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije