Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedski odnosi

Prijetio da će je ubiti i zapaliti joj kuću zbog kanala za vodu

policija
Arhiva VL
23.11.2010.
u 12:42

Muškarac (78) priveden je u splitsku policijsku postaju nakon incidenata u Mirlović Polju kod Drniša

MIRLOVIĆ POLJE - Splićanin (78) priveden je u splitsku policijsku postaju jer je osumnjičen da je u Mirlović Polju, selu kod Drniša, ozbiljno prijetio 61-godišnjoj susjedi. Kako kažu u policiji, muškarac je ženi zaprijetio zbog nesuglasica oko zemljanog kanala koji je bio iskopan za buduće vodovodne cijevi.

U više joj je navrata ozbiljno prijetio da će je ubiti i zapaliti joj kuću, navode u PU šibensko-kninskoj, pa će zbog toga biti kazneno prijavljen za prijetnju.  

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:12 23.11.2010.

jesu li kod starca našli šibice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije