Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Prijetio bombom djelatnici HZZO-a pa ga odvela policija

\'rucna bomba\'
27.10.2010.
u 14:23

Zbog mjera opreza pretražen mu je dom. Direktorica podružnice Anđelka Jelkovac kaže da je sve prošlo u redu i da je stranka samo vikala. Prijetnje se, srećom, nisu ostvarile pa nije bilo prekida u radu.

Nezadovoljni građanin prijetio je danas bombom djelatnici karlovačke podružnice Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Došao je na šalter u prizemlju zgrade i rekao joj da ima bombu i da će je aktivirati. Ubrzo je otišao, a preplašena je djelatnica nazvala policiju koja ga je uhvatila.

Zbog mjera opreza pretražen mu je dom, no bomba nije pronađena. Direktorica podružnice Anđelka Jelkovac kaže da je sve prošlo u redu i da je stranka samo vikala. Prijetnje se, srećom, nisu ostvarile pa nije bilo prekida u radu.

Komentara 8

TI
tintilinic100
22:38 05.11.2010.

Pretražen mu je dom:))) a jadni ste.. pa neče on prijetiti i aktivirati.. on je dobar čovjek koji se bori za svoja prava.. jer se ne može drugačije. Da je htio mogao je aktivirati.. ali nije.. jer je dobar čovjek.

TI
tintilinic100
14:37 27.10.2010.

I ovaj je odmah policiji dao posla. Otišli mu doma pretraživati stan:)) Jao.. a kao da svima nije jasno, da pas koji laje ne grize:)

ME
melinda
15:45 27.10.2010.

Dok se ne pocnu ubiati svaki bombas koji prijeti bez milosti ga likvidirati jer danas svaka budala ima bombu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije