Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TJEDANA TERORA
Povratak na članak

Prijetili joj, pucali po kući, a sud ih pustio da se brane sa slobode

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici podnijelo je nakon ispitivanja sucu istrage Županijskog suda u Bjelovaru prijedlog da se protiv 37-godišnjaka i 34-godišnjaka odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i 40-godišnjakinju te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentari 3

PR
predator57
00:03 20.01.2020.

Sučevi susjedi, pa da se ne zamjeri, ne povrijedi dobrosusjedske odnose.

VL
VK
vječni krojf
21:40 19.01.2020.

Koji suci?Ti su isti kao i počinitelji tih zločina. Oni davaju hrabrost tim šerifima koji samo istjeruju pravdu kako njima odgovara,kao da nam Split ništa nije ukazao.

VL
Avatar urbanjungle
urbanjungle
21:15 19.01.2020.

Uložiš 600 eura i rješiš ih kad ti uđu u dvorište.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.