Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA U PRITVORU

Prijetila konobaru jer joj nije htio dati tri žestice: 'Uzet ću pištolj i ubit ću te'

Ilustracija
Borna Filic/PIXSELL
21.02.2024.
u 09:43

Policija je morala upotrijebiti sredstva prisile i sredstva za vezivanje kako bi je uhitili.

Dva je dana djevojka (37) provela u policijskom pritvoru, a ovih je dana proglašena krivom i nepravomoćno osuđena na 16 dana uvjetnog zatvora zbog incidenta koji se dogodio u listopadu u Karlovcu. Djevojka je tada u kafiću vikala na konobara koji joj nije htio dati piće jer je bila pod utjecajem alkohola.

- Na konobara je vikala riječima: ‘Uzet ću pištolj i ubit ću te ako mi ne daš piće, šta sam ja napravila, neću nikud ići’. Istoga dana u 17.52 sata policijske službenike omalovažavala je i vrijeđala riječima: Govna, govna policijska - stoji u presudi, javlja Danica.

Djevojka je na sudu rekla kako se ne smatra krivom te da nije narušavala javni red i mir u kafiću.

VEZANI ČLANCI

- Ma ne sjećam se ni da bih policijske službenike vrijeđala. Htjela sam pokupiti svoj mobitel. Istina je samo da sam prethodne večeri pila alkohol i stvarno sam bila pijana, ali nisu mi dali da odem doma - rekla je.

Policija je morala upotrijebiti sredstva prisile i sredstva za vezivanje kako bi je uhitili. Konobar je rekao kako je djevojka tražila da joj u čašu pomiješa tri žestoka pića, ali on je to odbio, javlja Danica.

VIDEO Uznemirujuća snimka vojnika iz Avdiivke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije