Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRAŽJE LEGLO'

Prije odlaska na Zrće obvezan pregled psihijatra

zrće,zabava
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/2
08.05.2014.
u 07:45

Saudijski muftija zabranio je odlaske na ''poročna'' turistička odredišta

Propovjednik džamije u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu šeik Abdullah Al-Suwailem izdao je fetvu (vjersku obvezu) kojom saudijskim muslimanima zabranjuje putovanja u inozemstvo, odnosno, kako je rekao, u ''države nevjernika“, posebice one u kojima su odredišta kao što su Ibiza u Španjolskoj i Zrće u Hrvatskoj.

– Neće biti putovnica za zemlje u kojima su dostupne pornografija i alkohol jer grijeh i zlo su i sami kontakti s nevjernicima te gledanje zla – jasan je bio šeik Abdullah napominjući da su upravo turistička mjesta pravo “vražje leglo”. Ne želi da njegovi vjernici podlegnu alkoholu i seksu jer bi to značilo da će završiti u vječnom paklu te će on, kao propovjednik islamske vjere, za to odgovarati na sudnji dan. Izuzetaka će ipak biti i neki će moći putovati, ali samo u slučaju nužde, liječenja ili posla. Da bi dobile dozvolu za putovanje, te će osobe morati proći psihološka i psihijatrijska ispitivanja kojima će se procijeniti njihove sklonosti prema alkoholu i ženama.

Velik broj Saudijaca godišnje odmore provodi na Zapadu, a poznati su kao veliki potrošači. Njihova su najpoželjnija odredišta Velika Britanija, Španjolska, Francuska, a u posljednje tri godine i Hrvatska.

>>Damir Bajs na Pagu: Zrće je lider turizma i zabave!

Komentara 18

Avatar Melankolija
Melankolija
08:37 08.05.2014.

Bolje bi mu bilo da se malo zalozi za one djevojcice od 11-12 godina sto na silu udaju za bogate saudijske starokane.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:22 08.05.2014.

Pa sad baš, i nije da nije u pravu.

LU
Lujo123
07:58 08.05.2014.

I ja obožavam žene, ali ono kaj se događa na Zrču je bolesno i na svaki način izopačeno i opasno! Da ima pameti, morala i odgovornosti vlast u RH bi Zrće rasturila, a managere koji su ga ustrojili zatvorila daa ne šire idiotizam po RH!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije