Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Prije dva mjeseca izašao iz Lepoglave, a sada ponovo pokušao silovati i orobiti ženu na ulici

Ilustracija
DPA/PIXSELL
21.09.2023.
u 12:12

U tramvaju je bio policajac kojem je ispričala što se dogodilo, pa nije dugo trebalo da Nenad J. bude nađen, uhićen i ponovo pospremljen iza rešetaka.

Za neke ljude može se reći da su naprosto - nepopravljivi. U takve vjerojatno spada i Nenad J. koji je završio iza rešetaka, ponovo, i to ni dva mjeseca  nakon  što je izašao iz Lepoglave gdje je služio kaznu od 12 godina zatvora zbog silovanja i razbojstva. Iz Lepoglave je izašao u srpnju, a sada je zbog iste stvari završio u Remetincu, jer ga se sumnjiči za razbojstvo i pokušaju silovanja. Sudac istrage Županijskog suda  u Zagrebu odredio mu je istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Događaj zbog kojeg je sada pritvoren zbio se oko 5.30 sati kada je na cesti primijetio neku ženu. Prišao joj je, počeo s njom pričati, zvao na piće.... Kada ona nije pokazala da je to zanima, zaskočio ju je. Pokušao ju je orobiti, ali i silovati. Ona mu se uspjela otrgnuti i pobjeći te je  utrčala u tramvaj. U tramvaju je bio policajac kojem je ispričala što se dogodilo, pa nije dugo trebalo da Nenad J. bude nađen, uhićen i ponovo pospremljen iza rešetaka.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Snimka sukoba dva tenka - ukrajinska posada je pobijedila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije