Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

Prijavljen jer je lopatom napao dvojicu muškaraca

policija
ilustracija
15.12.2014.
u 13:15

U ovome je napadu lakše ozlijeđen 32-godišnjak, dok se protiv 46-godišnjaka podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Pulska policija prekršajno će prijaviti 46-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je 14. prosinca oko 16 sati, na parkiralištu u Kukuljevićevoj ulici u Puli, došao do teretnog vozila i napao dvojicu muškaraca starosti 30 i 32 godine, koji su u tome trenutku iskrcavali građevinski materijal.

Ovaj 46-godišnjak uzeo je 32-godišnjaku lopatu i njome ga udario po ruci, a potom i potrčao s lopatom za dvojicom muškaraca. Budući ih nije mogao sustići, 46-godišnjak se vratio i lopatom počeo udarati po teretnom vozilu, pri čemu je razbio nekoliko prozora i napravio nekoliko udubljenja.

U ovome je napadu lakše ozlijeđen 32-godišnjak, dok se protiv 46-godišnjaka podnosi optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

>> Pijan lopatom nasrnuo na policajce jer su mu zabaranili vožnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije