Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susreti na mostu
Povratak na članak

Prijateljstvo Zagoraca i Štajeraca traje od Seljačke bune, politika ga ne može pomutiti

S jedne strane Sutle, Slovenci su za 500-tinjak ljudi koji su se okupili pripremili besplatni gulaš, dok su s druge strane Zagorci kuhali i besplatno dijelili kranjske kobase.

Komentari 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:08 07.09.2015.

Prijateljstvo Zagoraca i Štajeraca traje od Seljačke bune, politika ga ne može pomutiti i neče na to prijateljstvo utjecati ni pravedna presuda eu arbitražnog suda oko granice koji spokojno nastavlja svoj rad do primjerenog jedriličarskog zaključka za europske koljege sa krajnjeg juga europe.

VL
TH
thekurcula
16:19 07.09.2015.

Pa kako da ne budu prijatelji kad su jedan narod!? istorija je htela da nacionalna granica ide između njih ali oni znaju da ne pripadaju različitim narodima. To im svedoči, u prvom redu, zajednički jezik kojim govore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.