Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna ponuda Ukrajincima
Povratak na članak

Prigožin odbacio navode koji ga teško inkriminiraju: 'Gluparije. Orkestrirani napad iz Moskve'

Jevgenij Prigožin, zapovjednik ruske paravojne formacije Wagner, odbacuje tvrdnje da se sa šefom ukrajinske vojne obavještajne službe Kirilom Budanovom sastao u neimenovanoj afričkoj državi

Komentari 5

DI
did_Iva
13:44 15.05.2023.

Prozor je otvoren ... Prigožin stiže na peti kat ... još samo dva kata..

VL
Avatar Foton
Foton
17:23 15.05.2023.

Nesto je trulo u drzavi ruskoj. Ja bi rekao vlada, vojska, KGB, oligarsi itd, itd.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
19:14 15.05.2023.

Nevjerojatno je da netko može vjerovati da je Prigožin neovisan, a njegova vojska van kontrole Putina. Države koriste privatne vojske za prljave poslove, ne brinu o ratnim zločinima, mirovinama, liječenju itd.

VL
Avatar TheJack
TheJack
15:18 15.05.2023.

Lik nije glup. Lud da, ali ne glup. Dakle, sve ove price su, ili izmisljotona, ili ruski spin. Da ili se itko pita kako je Prigo svakodnevno medijsji pokriven? Mozda vodi BBC i CNN novinara, pa im se u povjerenju jada!?

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
18:54 15.05.2023.

Rusi bježe iz Bahmuta. Toliki je to ruski spin..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.