Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLIGON GAŠINCI
Povratak na članak

Pričuvnici dizali zečje nasipe, gasili vatru i forsirali rijeku

Ovo je tek dio desetodnevne obuke na koju se odazvao velik broj pričuvnika

Komentari 7

BE
Beppi
19:06 11.11.2017.

Trebalo je Đuru pozvati da vas postroji, on je najiskusniji HR vojnik.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:50 11.11.2017.

Odaziv je jedva 60 %... uvjeti smještaja katastrofalni kao i hrana.... motiviranost je blago rečeno ravna nuli jer da nije kazne od 1000 do 5000 kuna odaziv bi vjerovatno bio daleko niži... sve u svemu ovo je zamagljivanje koje provode visoki časnici iz ZOD-a i neki generali koji tako opravdavaju svoju svrhu postojanja... najviše nedostaje ključno osoblje kao što su zapovjednici vodova i dočasnici a ono malo što ih se pojavilo uglavnom nije ni za što... instruktori i mentori koji rade sa pričuvnicima moraju gotovo sve sami odrađivati... problem je i u tome što u toj skupini ima i onih koji su služili samo vojni rok i to davno kao i onih koji su bili 20 i više godina u hv-u što je idiotski spojeno u jednu cjelinu pa tako oni koji su 20-tak godina dužili ak-47 sad ponovo "uče" namjenu i dijelove ...moš mislit koja motiviranost kad ti neko pljune u mozak... da ne kažem kad jedan lovac koji ima 6 mjeseci vojnog roka postrojava profesionalca sa više od 20 godina vojnog staža...

VL
Avatar Yugoslavia_Uber_Alles
Yugoslavia_Uber_Alles
18:39 11.11.2017.

Je li to vjezba za ono sto je rekao drug Mesic...presjekli bi koridor kod Brckog za 2 sata?

VL
Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
22:04 11.11.2017.

a dnevnice koje su dobili nije dovoljan motiv, za tih par dana dobice oko 1800 kunelica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.