Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Od prezaduženih građana opasnija su prezadužena poduzeća

Između 27,3 i 35,3 posto duga hrvatskih tvrtki neodrživo je, upozoravaju iz Hrvatske narodne banke

Komentari 2

VL
vladimir964
19:41 20.07.2017.

Ovo sve miriši na to, da se hrvatska poduzeća zadužuju da bi jednostavno preživljavala iz mjeseca u mjesec te isplaćivali plaće. Jer iz vlastitih sredstava to nisu sposobne. Bez poticaja inovacije, poreznih olakšica se i ne će ništa mijenjati.

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
10:58 21.07.2017.

nema šanse tražiti spas u "inovacijama", hrvatska inovacija se pokazala unutar interne devalvacije, guverner nije mogao od sreće kad je to objavio, ali od toga, kao i od monetarne politike HNB-a, niškoristi. Hrvatske firme mogu spasiti samo vidovi državnog protekcionizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.