Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTILI PRILIKU
Povratak na članak

Prevarantski dvojac uzimao novac obećavajući posao vozača

Dvojac je na identičan način doveo u zabludu i 33-godišnjaka kojem su, uz novčanu naknadu, obećali zaposlenje vozača dostave. On je sredinom listopada 2019. 51-godišnjem prevarantu u pošti uplatio 19.500 kuna, a potom odustao jer više nije imao novaca.

Komentari 1

MX
Mister X
15:07 04.12.2020.

Da smijem objaviti kako se kriminalom + zakonom postaje bogat bilo bi puno više toga . Ja to znam jer sam i sam bio žrtva "zločinačkog zakona " koji to nije ako ga se ne koristi - po svome nae na oko legalan om sistemu ali uz mali zaokret jer sve sasvim drukčije i opako kao Korona odjednom ... Taje ime optuženoga tada kad sam ja b io žrtva več mjesecima i preko 300 osoba prevarenih od istih osoba tada za stanove a svi su naravno na slobodi b ili a policija smo skupljala i veslala se mnogim prijavama i sumama miljun DEM .tada . Narav no sudac ih ne zove ne da uhititi da ih spriječi poslije prve druge prijave nego čeka dok nakupe dosta love nema vremena za sitni lopine Ostalo je "zna se" ! kad kada traje godinama misle da sa "naknadom" u jedan "dobrovoljni fond" budite bez brige " da ih neće nikad prijatelji uhititi .. I kad ih ipak uhapse da ih netko ne uskoka zna se minimalčina kazne i -50% manje dobro vladanje a lova nema je ... Svi su tu oni zaradili ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.