Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj Agencije za poticaje:

'Možete pitati sve žene sa sajma jesam li ja ikada prema ijednoj od njih bio nepristojan, neprimjeren'

Antun Vujić
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
07.09.2022.
u 15:54

Kako se prepričava u Virovitici, Vujić je navodno, "podgrijan" alkoholom, uhvatio za stražnjicu jednu posjetiteljicu sajma, na što je reagirao njezin suprug i šakom oborio Vujića.

Komentara 12

DU
Deleted user
15:40 07.09.2022.

Naime tvoj moralni kompas iz HDZ nije mjerodavan, vi kada i ukradete ne smatrate da ste ukrali, jer kao to je i prije bilo vaše, odnosno nakon izbora je postalo vaše, tako vi to gledate!

TM
trade_mark
15:45 07.09.2022.

dovoljno je što si hadezeovac. to je samo po sebi vulgarno. i ne trebamo pitati sve žene sa sajma, dovoljno je pitati JEDNU od njih... ak me kužiš?

NO
Nordik
19:32 07.09.2022.

Plenković ponosan na svoje pulene, tuđe žene za stražnjicu, kamenjari pećinski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?