Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

Pretragom kuće našli mu više vrsta droga

Marihuana
Foto: PU Primorsko-goranska
01.09.2020.
u 07:21

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden  je pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (30) ispitan  je na ODO Pazin jer ga se sumnjiči za zloporabu droge. Sumnjiči ga se da je od lipnja do 27. kolovoza na području Labina na za sada neutvrđen način nabavljao marihuanu, amfetamine i MDMA koje je potom preprodavao.

Policija mu je prilikom uhićenja pretražila kuću  u kojoj stanuje u općini Kršan te je našla 81 gram amfetamina, 146,6 grama marihuane, 7,4 grama hašiša, 0,9 grama kokaina te 27 komada tableta ecstasya dok je u njegovom osobnom vozilu pronađeno 44,4 grama marihuane.

Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden  je pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:31 01.09.2020.

Pretragom kuće našli mu više vrsta droga jer veli da uz domoljublje i kopanje po kontejnerima nemre više dozivljavati uzhicenje i ekstazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije