Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Pretplatite se na premium do 5. kolovoza po akcijskoj cijeni od 111 kuna, umjesto 299 kuna!

PREMIUM plus E-NOVINE VIZUAL 2
25.07.2022.
u 14:54

Ovog puta snizili smo cijene dvaju paketa, godišnji premium možete kupiti po cijeni od 111 kuna, stara cijena je 299 kuna. Uz to, pripremili smo vam i poseban paket premiuma i e-novina po cijeni od 399 kuna, stara cijena je 659 kuna.

U našoj posebnoj premium ponudi koja traje od 25. srpnja do 5. kolovoza u ponoć odlučili smo sniziti cijene godišnje pretplate. Cijena je godišnje pretplate u ovom promotivnom razdoblju 111 kuna, stara cijena 299 kuna, a mjesečna je pretplata 39 kuna (prvi mjesec 9 kuna za nove korisnike), a uz navedene pretplate, tu je i paket premiuma plus e-novine po promotivnoj cijeni od 399 kuna, stara cijena je 659 kuna. Ova ponuda traje od ponedjeljka 25. srpnja do 6. kolovoza u ponoć. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium.

Premium sadržaj nudi nekoliko mogućnosti: 

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter.

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune. 

Za ljubitelje online i tiskanog izdanja pripremili smo poseban paket. Odlučili smo spojiti premium koji pruža čitateljima pristup na sav zaključani sadržaj na našem portalu i e-novine koje vam pružaju pristup na tiskano izdanje u PDF formatu. Nudimo vam premium plus e-novine Večernjeg lista po cijeni od 399 kuna godišnje. To znači da za manje od 1,1 kune dnevno možete čitati neograničeno sav sadržaj iz novina i s portala Vecernji.hr. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium

Što se tiče e-novina, večer prije prodaje na kioscima možete čitati svoje omiljene novine u PDF izdanju na webu ili uz pomoć aplikacije eVL s vrhunskim funkcionalnostima koje odgovaraju kvaliteti tiskanog izdanja i uživati u svim prednostima konzumacije sadržaja putem pametnog telefona ili računala. U ovome paketu možete uživati uz neograničeno čitanje tiskanog izdanja u digitalnome formatu s mogućnošću pregleda izdanja Večernjeg lista u posljednjih 10 godina, a uz to dobivate i neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju na našem portalu.

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici kupi premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja.

Posebna ponuda paketa premium i premium + e-novine vrijedi od 25. srpnja do 5. kolovoza u ponoć.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije